Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
RPO ICT Solutions vestigt aandacht op software en IT dienstverlening

"Belang cybersecurity werd afgelopen jaar duidelijk"

Op de drempel van het nieuwe jaar vestigt RPO ICT Solutions de aandacht op software en IT dienstverlening. RPO levert AGF software waarmee volgens het bedrijf gemakkelijk en snel de commerciële en financiële bedrijfsprocessen geautomatiseerd kunnen worden. De dienstverlening stopt volgens RPO niet bij het leveren van een goed werkend softwarepakket. 

Cybersecurity
Dat het efficiënt beheren van netwerken belangrijk is, werd afgelopen jaar duidelijk. In 2017 werd het nieuws gedomineerd door berichten over cybersecurity. Hackers waren actief en sloegen steeds vaker toe, in het nieuws waren de berichten over ransomware aanvallen een terugkerend item. De juiste IT-partner zorgt ervoor dat systemen beveiligd zijn. De software zoekt, vindt, identificeert en verwijdert virussen, waardoor veiliger werken volgens RPO mogelijk is.

Volledige controle
RPO luistert naar eigen zeggen naar de markt en bouwt praktische oplossingen die voldoen aan de wensen van onze klanten. De RPO is al ruim 30 jaar actief in de AGF-markt en kent volgens het bedrijf zelfs als geen ander. Freshng is zeer compleet in de standaard en kan uitgebreid worden met een breed scala aan extra functionaliteiten. Hierdoor is er altijd een volledige controle en stemmen de vraag en aanbod optimaal met elkaar af. 

Voor meer informatie: 
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein/Paul van der Es/Wendy Dijkhuizen
Tel: +31 (0)78-681 86 88 
Publicatiedatum: