Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gertrude zegt salukes tegen Vlaamse AGF-sector

Tholen – 22 december 2017 zal mijn laatste werkdag zijn bij AGF.nl. Ik wil graag de baksector beter leren kennen en heb daarom besloten om na ruim zeven jaar de AGF-sector vaarwel te zeggen. In dit artikel blik ik terug met een lach en een traan. De kennismaking met de AGF-sector begon voor mij in het najaar van 2010. De eerste ontmoeting met de Belgen was tijdens Fruit Logistica 2011. Ik kan me herinneren dat ik bij sommige mensen heel enthousiast ontvangen werd.

Bedankt

Het leukste en lekkerste aan de Vlamingen vond ik de Bourgondische eetcultuur. Geen glas melk en een broodje tussen de middag, maar een echte maaltijd met een goed glas wijn. Dat is pas lunchen! Ik heb hier met verschillende mensen smakelijk van genoten. Het werd elk jaar leuker, gezelliger en plezanter. Vandaag de dag ben ik blij en dankbaar dat ik zoveel interessante en aardige mensen heb leren kennen en verschillende Vlaamse vrienden heb. Ik bedank gans Vlaanderen voor deze mooie tijd!


 
Nieuwe sector
Naast groenten en fruit ben ik ook gek op ander eten, zoals cake, taarten en Luikse wafels! Daarom ben ik Baknieuws gestart en schrijf ik artikelen over mensen en bedrijven die actief zijn in de baksector. Met www.baknieuws.nl creëer je je eigen genietmomentje. Mochten jullie nog tips hebben of interessante adresjes in de baksector, dan hoor ik het graag!
 
Nogmaals bedankt iedereen, zowel de Vlamingen als de AGF'ers uit Nederland en andere landen die ik heb ontmoet. Ik heb met veel goesting in de AGF-sector gewerkt en wie weet kom ik jullie nog eens tegen. Dada en salukes!

Je kunt Gertrude Snoei vanaf nu bereiken via info@baknieuws.nl

De vervangende contactpersoon bij AGF.nl is Izak Heijboer: izak@agf.nl