Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Gertrude zegt salukes tegen Vlaamse AGF-sector

Tholen – 22 december 2017 zal mijn laatste werkdag zijn bij AGF.nl. Ik wil graag de baksector beter leren kennen en heb daarom besloten om na ruim zeven jaar de AGF-sector vaarwel te zeggen. In dit artikel blik ik terug met een lach en een traan. De kennismaking met de AGF-sector begon voor mij in het najaar van 2010. De eerste ontmoeting met de Belgen was tijdens Fruit Logistica 2011. Ik kan me herinneren dat ik bij sommige mensen heel enthousiast ontvangen werd.

Bedankt

Het leukste en lekkerste aan de Vlamingen vond ik de Bourgondische eetcultuur. Geen glas melk en een broodje tussen de middag, maar een echte maaltijd met een goed glas wijn. Dat is pas lunchen! Ik heb hier met verschillende mensen smakelijk van genoten. Het werd elk jaar leuker, gezelliger en plezanter. Vandaag de dag ben ik blij en dankbaar dat ik zoveel interessante en aardige mensen heb leren kennen en verschillende Vlaamse vrienden heb. Ik bedank gans Vlaanderen voor deze mooie tijd!


 
Nieuwe sector
Naast groenten en fruit ben ik ook gek op ander eten, zoals cake, taarten en Luikse wafels! Daarom ben ik Baknieuws gestart en schrijf ik artikelen over mensen en bedrijven die actief zijn in de baksector. Met www.baknieuws.nl creëer je je eigen genietmomentje. Mochten jullie nog tips hebben of interessante adresjes in de baksector, dan hoor ik het graag!
 
Nogmaals bedankt iedereen, zowel de Vlamingen als de AGF'ers uit Nederland en andere landen die ik heb ontmoet. Ik heb met veel goesting in de AGF-sector gewerkt en wie weet kom ik jullie nog eens tegen. Dada en salukes!

Je kunt Gertrude Snoei vanaf nu bereiken via info@baknieuws.nl

De vervangende contactpersoon bij AGF.nl is Izak Heijboer: izak@agf.nl

Publicatiedatum :
Author:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


Hallo Gertrude,

Hoe kun je dat nou doen..
Het mooie AGF wereldje verlaten.

Ik wens je veel succes met baknieuws.nl
Jou kende wordt dat een succes!

Gr Gert Koekoek

Gert Koekoek Groente Productie Flevoland, Dronten - 2017/12/21 17:39:23.000


We zeggen geen vaarwel maar een tot weerziens!
Breng maar eens een lekkere taart binnen, want Belgen zijn inderdaad Bourgondiërs! Appel-of perentaart met kaneel of aardbeientaart met crêpe-deeg, ‘t is allemaal eender!
Succes er mee!

Tony
Tony Derwael, Neremstraat, 2 Borgloon - 2017/12/21 19:59:04.000© AGF.nl 2018