Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Schotse leveranciers voor Aldi

Continente opent twee hypermarkten in Portugal
De Portugese keten Continente heeft twee nieuwe hypermarkten geopend in de steden Baixa da Banheira en Buarcos. Beide vestigingen hebben een breed assortiment met een grote focus versproducten en lokale producten. Continente streeft volgens esmmagazine.com ernaar om met de nieuwe hypermarkten de nationale teeltsector van Portugal te stimuleren.

Nieuwe Schotse leveranciers voor Aldi
Aldi wil in Schotland meer samenwerken met lokale leveranciers. De keten heeft daarom een nieuw plan opgesteld, waarbij producten van kleinschalige Schotse leveranciers gelabeld worden met het Schotse Andreaskruis. (igd).

Albert Heijn trekt zich terug uit Duitse markt
Albert Heijn gaat zich terugtrekken uit de Duitse markt. In Duitsland beheerde AH een aantal buurtwinkels onder het merk Albert Heijn To Go. Met het einde van maart 2018 zullen de zes op zichzelf staande winkels en de vijf winkels bij pompstations worden gesloten.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

Spar opent vier supermarkten in Zimbabwe
Spar gaat dit jaar vier supermarkten openen in Zimbabwe. Volgens Louise McAllister van Spar Zimbabwe heeft de retailer dit jaar in het Afrikaanse land fors uitgebreid. "Naast Spar Ballantyne, dat in april van start ging," werd in september Spar Athienitis geopend en gaat over een paar weken Spar Arcadia van start." (newsday.co.zw)

Duitsland: Kaufland sluit online supermarkt
De Duitse hypermarktketen Kaufland heeft zijn online supermarkt in Duitsland offline gehaald. De online supermarkt was slechts een jaar geleden van start gegaan. Kaufland is sceptisch over de kosten van het initiatief en ziet te weinig ruimte voor meer winstgevend vermogen in de toekomst.
Klik hier om meer te lezen op ecommercenews.eu

Canada: InstaBuggy breidt uit in Vancouver
De in Toronto gevestigde startup InstaBuggy heeft zijn diensten uitgebreid naar Vancouver. InstaBuggy is een thuisbezorgdienst, die in 2015 van start ging en sindsdien naar eigen zeggen voor 930% aan groei heeft gezien. Het bedrijf breidt ook uit naar Calgary, Edmonton en Montreal.
Klik hier om meer te lezen op canadiangrocer.com
Publicatiedatum: