Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Packaging Automation demonstreert nieuwe traysealer op Fruit Logistica

Tijdens de komende editie van de Fruit Logistica zal Packaging Automation (PA) haar nieuwste volledig elektrische SL4 Motion traysealer demonstreren. Andere  producten die uitgerust zijn met dezelfde technologie als de SL4 zijn de Revolution en Revolution XL machines. 


"De machines beschikken over zogenaamde ''motion'-technologie waardoor de trays met een hogere cyclussnelheid kunnen worden geseald dan bij iedere andere machine die momenteel op de markt verkrijgbaar is. De snelheid kan oplopen tot 22 cycli per minuut op een enkelbaansformaat," laat Packaging Automation in een persbericht weten. 


"Naar deze hoge snelheden is momenteel vraag, met name in de AGF-sector, waar het gebruik van topseal de laatste 12 maanden enorm is gestegen. De toegenomen snelheid is te danken aan de laadarmen die samenwerken met de invoer en rollentransportband zodat een continue invoer gegarandeerd is. 

PA legt uit dat de bewegingscontrole-technologie ook zorgt voor een zachtere productbehandeling en hier zouden verpakkers van kersen en blauwe bessen voordeel van kunnen hebben. 

Kersenverpakkers zullen ook merken dat er veel minder steeltjes in het folie terecht komen, een bekend probleem bij deze productcategorie, dat ontstaat doordat het product bij andere machines met minder behoedzame bewegingen wordt verwerkt. 


Voor meer informatie:
Claire Carless 
Packaging Automation Ltd

Publicatiedatum: 19-12-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: