Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Volgens de SmartPoints van Weight Watchers

Na de kerst een dieet? Onbeperkt groenten en fruit eten mag

Afvallen na de feestdagen, maar toch lekker willen eten? Volgens de SmartPoints van Weight Watchers mag je zoveel groenten en fruit eten als je wilt. Zero Points voedingsmiddelen zijn voedingsmiddelen met 0 SmartPoints waarden. Dit betekent dat je voor zero Points voedingsmiddelen géén SmartPoints waarden hoeft te rekenen. De waarden worden berekend op basis van calorieën, eiwitten, suikers en verzadigde vetzuren. Enne, houd wel rekening met een ding: avocado's, (zoete) aardappel en maniok kun je niet onbeperkt eten. 

Alleen vers
Volgens Weight Watchers vallen verse groenten en vers fruit onder de 'Zero Points'. Eerlijk is eerlijk: dat zijn niet de enige producten meer. "Het aantal voedingsmiddelen met 0 punten wordt uitgebreid tot een lijst van meer dan 200 voedingsmiddelen die niet meer gewogen en geteld hoeven te worden", laat de organisatie weten.

Voor wie er geen zin heeft om het nieuwe jaar alleen op wortelen te knagen, liggen ook eieren, maïs, alle vissoorten, alle zeevruchten, ontvelde kip- en kalkoenfilet, magere natuuryoghurt, bonen, etc voortaan binnen de mogelijkheden. 

Bron: Weight Watchers

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018