Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Volgens de SmartPoints van Weight Watchers

Na de kerst een dieet? Onbeperkt groenten en fruit eten mag

Afvallen na de feestdagen, maar toch lekker willen eten? Volgens de SmartPoints van Weight Watchers mag je zoveel groenten en fruit eten als je wilt. Zero Points voedingsmiddelen zijn voedingsmiddelen met 0 SmartPoints waarden. Dit betekent dat je voor zero Points voedingsmiddelen géén SmartPoints waarden hoeft te rekenen. De waarden worden berekend op basis van calorieën, eiwitten, suikers en verzadigde vetzuren. Enne, houd wel rekening met een ding: avocado's, (zoete) aardappel en maniok kun je niet onbeperkt eten. 

Alleen vers
Volgens Weight Watchers vallen verse groenten en vers fruit onder de 'Zero Points'. Eerlijk is eerlijk: dat zijn niet de enige producten meer. "Het aantal voedingsmiddelen met 0 punten wordt uitgebreid tot een lijst van meer dan 200 voedingsmiddelen die niet meer gewogen en geteld hoeven te worden", laat de organisatie weten.

Voor wie er geen zin heeft om het nieuwe jaar alleen op wortelen te knagen, liggen ook eieren, maïs, alle vissoorten, alle zeevruchten, ontvelde kip- en kalkoenfilet, magere natuuryoghurt, bonen, etc voortaan binnen de mogelijkheden. 

Bron: Weight Watchers
Publicatiedatum: