Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Spar opent nieuwe supermarkt in Albanië

Spar opent nieuwe supermarkt in Albanië
Spar heeft een nieuwe supermarkt geopend in Albanië, die een nieuwe standaard moet stellen met betrekking tot service naar consumenten. De nieuwe winkel heeft een assortiment dat bestaat uit het huismerk van Spar en een groot aantal glutenvrije en biologische producten. Het klantenprogramma van Spar in Albanië wordt inmiddels al gebruikt door ruim 100.000 consumenten.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

Italië: Coop Alleanza 3.0 introduceert nieuw hypermarkten
Coop Alleanza 3.0 heeft drie hypermarkten geopend onder het nieuwe concept Extracoop. De hypermarkten volgens de nieuwe stijl zijn in Bologna, Modena en Ravenna van start gegaan. De hypermarkten hebben speciale retailsecties voor voedingsmiddelen als non-foodproducten of gespecialiseerde diensten. Zo zijn er in de Extracoop-winkels een schoonheidssalon, een bloemenwinkel, een opticien en een juwelier aanwezig. 
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

Rusland: O'Key-supermarkten overgenomen door X5
De Russische retailer O'Key Group heeft een overeenkomst getroffen met X5 Retail Group. X5 zal de supermarkten van O'Key over nemen. O'Key gaat zich nu meer richten op hypermarkten en het uitbreiden van het eigen netwerk aan discountwinkels, aldus Reuters.

Canada: Longo's breidt online uit
De Canadese retailer Longo's heeft zijn Grocery Gateway-hoofdkwartier uitgebreid. Daarnaast heeft het bedrijf de business-to-business-bezorgdienst GroceryMarket.ca overgenomen en is er onder de naam Penguin Pick-Up een nieuwe afhaalservice begonnen. Zodoende is Longo's op weg om zijn online activiteiten uit te breiden, waarbij met name op het business-to-business-segment wordt gefocust.
Klik hier om meer te lezen op canadiangrocer.com

VS: kwartaalwinst Costco omhoog
Costco Wholesale Corp had in het afgelopen kwartaal een omzet en winst die hoger uitvielen dan analisten hadden verwacht. Dit komt met name doordat investeringen in online activiteiten zijn vruchten hebben afgeworpen. Costco heeft fors geïnvesteerd in e-commerce door onder andere via samenwerking met Instacart aan thuisbezorging te werken, aldus Reuters.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018