Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bizerba op Fruit Logistica, Hal 4.1, stand C-13

Systemen voor gewichtsvariabel etiketteren

Bizerba, toonaangevend producent van weeg- en etiketteersystemen, neemt op 7 tot en met 9 februari 2018 opnieuw deel aan Fruit Logistica in Berlijn. Op haar stand C-13 in hal 4.1 toont Bizerba verschillende innovaties voor de groenten- en fruitsector. Zo toont het bedrijf naast haar diverse aanbod aan weegschalen, ook systemen voor gewichtsvariabel etiketteren en softwareoplossingen voor het evalueren en optimaliseren van bestaande processen.

Modulaire opbouw
De intelligente uitprijslijn GLM-Ievo kan optimaal voor product en prestaties in de voedingsmiddelenindustrie geconfigureerd worden. Het robuuste en volautomatische etiketteersysteem GLM-Ievo 100 is bij uitstek geschikt voor gebruik in zware bedrijfsomstandigheden. Het systeem wordt gebruikt door fruitverwerkende bedrijven en fruithandelaren voor het automatisch wegen en etiketteren van voorverpakte goederen. Met behulp van de thermische directe of thermische transferafdrukmethode, kan het systeem labels tot het DIN A5-formaat verwerken. De werking van het systeem wordt vergemakkelijkt door de 'plug in label'-functionaliteit voor automatische labelverificatie en machineconfiguratie.



De GLM-Ievo 100 kan worden geïntegreerd in bestaande productielijnen voor volautomatische prijsetikettering of worden gebruikt als een standalone apparaat met handmatige invoer. Productgegevens, logo's en lay-outs kunnen afzonderlijk worden ontworpen en worden opgeslagen in het grote geheugen van het apparaat.

Voor meer informatie:
Bizerba
Paul te Velthuis
Digital Marketing Manager | Benelux
T +31 53 4800980
M +31 6 42288878
Paul.TeVelthuis@bizerba.com
Publicatiedatum: