Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Portugese Royal Gala-appelen naar Peru

"Na een uitvoerige inspectie van de Peruaanse SENASA en inspanningen van de Portugese DGAV en DRAPLVT is het voor Portugal mogelijk om appelen naar Peru te exporteren. Dit is het gevolg van het bezoek dat Vitor Fonseca, de eigenaar van Ferreira da Silva, aan Peru bracht om onze appelen te introduceren. Het Peruaanse bedrijf Agroretail had interesse om onze appelen te importeren," legt Ricardo Ramos van Ferreira da Silva uit.


Volgens Ricardo is het voor het eerst dat Portugal Royal Gala-appelen naar Peru gaat exporteren. "Ferreira da Silva in Portugal werkt samen met Agroretail in Peru bij de export, zodat Peruaanse consumenten met onze appelen kennis kunnen maken. De appelen worden vermarkt onder het merk Portuguesa. We zullen moeten zien hoe ze in de markt worden ontvangen."

De appelen zijn binnenkort verkrijgbaar in supermarkten in Lima. Het seizoen van Ferreira da Silva begint in augustus en loopt door tot september. "Daarna gaan onze appelen in opslag, waarvandaan ze tot maart worden geleverd aan dichtbij gelegen markten. Vanaf het volgende seizoen worden grotere volumes verwacht. Peru is een nieuwe markt, dus zullen we moeten zien hoe de zaken lopen. Ons bedrijf werkt verder aan het openen van nog meer nieuwe markten en zal binnenkort beginnen met het leveren aan klanten," zegt Ricardo tot slot.

Voor meer informatie: 
Ricardo Ramos
Ferreira da Silva
Portugal
T: +351 261 980 350
Publicatiedatum: