Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Engelse Ocado heeft te weinig chauffeurs

Retailtrends 2018

Retailtrends voor 2018
Het Nieuw-Zeelandse online platform Vend heeft een verslag gepubliceerd, waarin de verwachte trends van 2018 worden toegelicht. 
Klik hier om meer te lezen op vendhq.com

VK: Ocado heeft te weinig chauffeurs
In het afgelopen kwartaal heeft de Britse online supermarkt Ocado minder omzet behaald wegens een tekort aan chauffeurs. Ocado is echter positief over het komende jaar en beweert dat het probleem nu grotendeels is opgelost. In het afgelopen kwartaal had Ocado jaar op jaar een omzetstijging van 11,6%, aldus businessinsider.nl

Canada: FreshCo-merk wordt uitgebreid
De Canadese retailgroep Empire is van plan om in de komende vijf jaar een kwart van zijn 255 Safeway- en Sobeys-vestigingen in West-Canada te heropenen als discountwinkels onder het merk Freshco. Het afgelopen kwartaal van Empire werd gekenmerkt door verliezen in verband met de kosten voor reorganisatie.
Klik hier om meer te lezen op canadiangrocer.com

VS: Peapod introduceert thuisbezorging per tekstbericht
De online supermarkt Peapod heeft onder de naam Chat-to-Cart een nieuw platform geïntroduceerd, waarmee consumenten via tekstberichten hun bestelling kunnen plaatsen en aan kunnen passen. De berichten kunnen ook met vrienden of familie worden gedeeld. Daarnaast is het platform compatibel met stemgestuurde apps, aldus retailleader.com

VS: Target neemt Shipt over
Target Corp. heeft Shipt overgenomen voor $550 miljoen (€464,3 miljoen). Hierdoor krijgt Target meer mogelijkheden voor e-commerce. Met begin 2018 zal Target bij ongeveer de helft van alle vestigingen thuisbezorging kunnen introduceren. Met het einde van 2019 zal het volledige assortiment van Target via thuisbezorging beschikbaar zijn. 
Klik hier om meer te lezen op progressivegrocer.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018