Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Gir˛ opent vestiging in ItaliŰ

Internationaal verpakkingsbedrijf Gir˛ heeft haar eerste Italiaanse vestiging geopend. Hiermee wil het bedrijf haar klanten en de groenten- en fruitsector een efficiŰntere dienstverlening bieden."Het strategische doel is om het merk op Italiaans grondgebied te vergroten, wat met name belangrijk is voor de verpakking van citrus, aardappels, uien en kastanjes. Het is niet alleen een fundamentele stap voor de internationale groei van het bedrijf, maar het is ook een uitdaging omdat we de directe gesprekspartners zijn van een markt met een breed scala aan groenten en fruit," zegt Franco Locati (foto hiernaast) van Gir˛ Italia.

Gir˛ dateert uit 1925 en is nu een internationaal toonaangevend bedrijf met het hoofdkantoor in Barcelona.

Het bedrijf is een pionier op het gebied van verpakkingen. Na de uitvinding van de beroemde Girsac blijft Gir˛ zich toeleggen op het zoeken naar nieuwe verpakkingsoplossingen, maar ook op de productie en distributie van verpakkingssystemen."We verkopen onze producten op vijf continenten en onze verpakkingssystemen zijn tegenwoordig aanwezig in de belangrijkste distributieketens. We brengen jaarlijks 2,5 miljard verpakkingen op de markt," zegt Locati.

De Italiaanse vestiging richt zich op handel, technische ondersteuning, klantenservice en het heeft een opslagfaciliteit. ItaliŰ is het zesde land waar Gir˛ een filiaal opent.Window Compact is het nieuwste product in het assortiment, een verpakking die aantrekkelijk en compact is."Het is ideaal voor klein fruit, zoals citroenen, clementines, avocado of uien in een verpakking van maximaal 1 kilo. Het is ontworpen voor een horizontale weergave op het verkooppunt en de visuele aantrekkingskracht is goed dankzij de goede zichtbaarheid en het ademend vermogen," concludeert Locati.

Contact:
Gir˛ Italia

Via dei Lavoratori, 3/i
20090 Buccinasco (MI) - Italy
Tel.: (+39) 02 45710042
Cell.: (+39) 348 0714916
Email: mail@giropack.it
Web: www.giro.es

Publicatiedatum: 20-12-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: