Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Sonae onderhandelt over overname Egyptische keten

Zweden: 3,5% omzetgroei voor ICA

Roemenië: OK Supermarket overgenomen door Auchan
Auchan heeft in Roemenië de keten OK Supermarket overgenomen. De keten bestaat uit drie vestigingen in Boekarest. Auchan is van plan om zijn verschillende winkelketens een meer uniform geheel te geven, waarbij nadruk wordt gelegd op het merk van Auchan zelf.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

Sonae onderhandelt over overname Egyptische keten
De Portugese retailer Sonae is in onderhandeling met de Egyptische Abraaj-groep om de supermarktketen Spinneys over te nemen. Sonae ziet verder af van plannen om zijn hypermarktketen Continente in Angola uit te breiden.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

Zweden: 3,5% omzetgroei voor ICA
De Zweedse retailer ICA had in november jaar op jaar een omzetgroei van 3,5% tot SEK 9,17 miljard (€920 miljoen). De like-for-like-omzet nam toe met 2,8%. De totale omzet van januari tot november van dit jaar komt neer op SEK 103,3 miljard (€10,3 miljard). Jaar op jaar is dat een toename in omzet van 2,9%, aldus esmmagazine.com

Supervalu neemt Associated Grocers of Florida over
Het Ierse Supervalu Inc. heeft de overname voltooid van Associated Grocers of Florida. De overname wordt geschat op een waarde van ongeveer US$193 miljoen (€163,6 miljoen). In het laatste fiscale jaar van Associated Grocers of Florida werd een jaaromzet gegenereerd van ongeveer $650 miljoen (€551 miljoen).
Klik hier om meer te lezen op businesswire.com

VS: Walmart werkt samen met Tasty aan e-commerce
Tasty een social media-platform op het gebied van voeding, werkt samen met Walmart om binnen de app van Tasty keukengerei en andere huishoudelijke middelen aan te bieden. Users van het Tasty-platform kunnen hierdoor via de app direct producten bestellen bij Walmart.com en Jet.com, aldus IGD.

VS: Sprouts Farmers Market werkt aan e-commerce
De strategie van Sprouts Farmers Market om vestigingen te openen in dunbevolkte regio's aan de randen van stadsgebieden geeft meer mogelijkheden voor thuisbezorging en online retail. "We kijken ernaar uit om zaken online te doen," zegt CEO Amin Maredia. "Als de voorkeur van de klant naar online gaat, denken we dat dit in het voordeel van Sprouts is."
Klik hier om meer te lezen op supermarketnews.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018