Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuw platform Kedai als alternatief voor Thuisbezorgd.nl

"De afhankelijkheid van grote foodplatforms is voor de kleine ondernemer in de afgelopen jaren steeds groter geworden en de stijgende marketing- en verkoopkosten bijna onhaalbaar", stelt Kedai een nieuw online platform. Onlangs werd bekend dat het bekende platform Thuisbezorgd.nl zijn tarieven per 1 januari verhoogt. Ondernemers moeten dan 13 in plaats van 12 procent commissie betalen bij elke bestelling die een klant doet bij het online bezorgplatform. Ondernemers kwamen eind oktober in verzet tegen deze plannen. Nu is er dus een nieuw online platform in de maakt. 

Het nieuwe platform heeft Kedai, dat betekent winkel. Ze willen de fastfood- en bezorgrestaurant ondernemers hun onafhankelijkheid weer teruggeven. Het platform biedt, anders dan de huidige aanbieders, een model waarbij deze ondernemers deels eigenaar kunnen worden van het platform. Op kedai.nl bieden horecaondernemers hun producten aan om te kunnen verkopen aan consumenten. De ondernemer betaalt daarvoor een vergoeding.


Door de krachten te bundelen en onafhankelijkheid belangrijk te maken, wil Kedai een partnerschap aangaan met de ondernemers. Voor de ondernemers zit de kracht van Kedai in het gedeelde eigenaarschap en de toegang tot een groot aantal consumenten. In 2018 verwacht Kedai door slimme samenwerkingen 2 miljoen gebruikers te kunnen bedienen. kedai.nl voor consumenten is ontwikkeld met mobiel gebruik voorop en houdt daarnaast rekening met actuele zaken zoals bijvoorbeeld de nieuwe AGV wetgeving. Kedai start in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht met de promotie naar ondernemers.


De website staat nu in BETA versie online en kan via deze link bereikt worden www.kedai.nl


Publicatiedatum: 19-12-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: