Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trakteerfruit.nl introduceert gezond trakteren

Trakteerfruit.nl een nieuw en verrassend concept. Naast de vele aanbieders van (ongezond) gebak en taart, is het nu ook mogelijk om online gezonde traktatie te bestellen. Trakteerfruit.nl maakt de lekkerste fruitsalades en fruitspiesjes. Origineel, verrassend, gezond én vooral heel lekker. De verschillende traktaties van Trakteerfruit.nl zorgen voor een feestje op het werk of op school. Kortom, Trakteerfruit.nl is het online adres voor de lekkerste fruitsalades en leukste fruitspiesjes.



Trakteer op het werk
Voor iedereen die graag op het werk wat anders wil trakteren dan gebak of taart, wij hebben een lekkere en gezonde oplossing. Trakteer iedereen op een prachtige fruitsalade van Trakteerfruit.nl. Ons assortiment bestaat uit diverse fruitsalades, zodat er voor iedereen wat lekkers bij zit. Vandaag voor 13:00 besteld is morgen nog in huis!

Trakteer op school
Laat de kinderen op school gezond trakteren in plaats van koek of snoepgoed. Speciaal voor de traktaties op school heeft Trakteerfruit.nl prachtige fruitspiesjes. Door de leuke kleuren en vormpjes van het fruitspiesje, wordt het trakteren nog leuker gemaakt! Maak van schooltraktaties een gezond feestje met Trakteerfruit.nl!



Over Trakteerfruit.nl
Trakteerfruit.nl maakt dagelijks de allerlekkerste fruitsalades. Of het nu gaat om een traktatie op je werk, op de school van je kind, het bedanken van een relatie, de introductie van een nieuw product, een relatiegeschenk of een gezonde personeelsverrassing. Trakteerfruit.nl heeft voor iedere gelegenheid een heerlijke en gezond traktatie.

Publicatiedatum: