Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Omnichannel kerstcampagne van Jumbo met feel good commercial

Jumbo winkels worden omgetoverd in kerstsfeer. Jumbo ent haar landelijke kerstcampagne op een echte feel good kerstcommercial. In deze commercial 'Samen maken we het helemaal Kerst' trekt de bekende Jumbo familie voor de feestdagen uit naar een bosrijke, winterse omgeving. Ze hebben lekkere producten in huis gehaald om hier helemaal uit te pakken voor Kerst. Het enige dat nog ontbreekt is een boom. Maar 'vader' Frank Lammers hoeft deze kerstversiering niet alleen voor zijn rekening te nemen… hij wordt geholpen door de dieren uit het bos.


Jumbo-familietime

Kersthelden

Jumbo biedt de kerstproducten in combinatie met recepten en seizoensaanbiedingen. Dit jaar licht Jumbo vijf speciale kersthelden uit, die ook centraal staan in de kerstcommercial:
• Handgevlochten krans met amandelspijs en rozijnen
• Kies & mix tapas met gratis tapasplank
• Vier luxe kerstsoepen
• Runderroast met kruidenrub en rode wijnsaus, met gratis vleesthermometer
• Luxe stracciatella ijstaart

Omnichannel kerstcampagne
In de kerstcampagne draait het niet alleen om het kerstassortiment, maar ook om de kerstgedachte. "Het thema 'Samen maken we het helemaal kerst' past bij Jumbo: we zijn een familiebedrijf dat tradities belangrijk vindt en samen onderneemt. Dit voeren we door in alle uitingen", zegt Wim Junte, Directeur Marketing a.i. bij Jumbo. "Natuurlijk toveren we onze supermarkten volledig om tot kerstwinkels met kerstbomen, kerstproducten en volop kerstinspiratie. Maar ook buiten de winkels zie je onze kerstboodschap overal. Natuurlijk op Jumbo.com en in de Jumbo app, maar ook in de huis-aan-huis folder en ons extra dikke Hallo Jumbo magazine. We zijn trots dat we al het moois dat we onze klanten kunnen bieden voor de feestdagen zo breed mogelijk, met een integrale omnichannel campagne, kunnen laten zien aan heel Nederland."Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018