Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Tesco verdubbelt vegetarisch assortiment

Carrefour opent nieuw winkelformat

Italië: Carrefour opent nieuw winkelformat in Milaan
Carrefour heeft in Milaan een vestiging geopend onder het nieuwe merk "Vivi di Gusto". De winkel heeft een groente- en fruitafdeling, een afdeling voor vlees en kaas, een eigen visboer en verder een keur aan huishoudelijke en schoonheidsproducten.
Klik hier om verder te lezen op esmmagazine.com

Spinneys wil 18 nieuwe vestigingen openen in VAE
De in Dubai gevestigde supermarktketen Spinneys is van plan om met 2020 achttien nieuwe vestigingen in de Verenigde Arabische Emiraten in bedrijf te hebben. Volgens gulfbusiness.com heeft de keten met betrekking tot 2020 een groeitempo geraamd van meer dan 40%. De groei van de keten wordt bereikt door middel van uitbreidingen, innovatie en het ontwikkelen van online activiteiten.

VK: Tesco verdubbelt vegetarisch assortiment
De enorme vraag naar vegetarische producten heeft er toe geleid dat Tesco tijdens de feestdagen zijn assortiment aan vegetarische en veganistische producten verdubbelt. De keten heeft ook chefkok Derek Sarno aangetrokken als nieuw directielid, die verantwoordelijk gaat zijn voor de innovatie van plantaardige producten.
Klik hier om meer te lezen op plantbasednews.org

Walmart integreert Brazilië met offline en online winkels
Wal-Mart Stores Inc. heeft besloten om zijn Braziliaanse afdeling te integreren met de online en offline activiteiten van de keten. Ook wil Walmart online uitbreiden in Brazilië. In de komende vier jaar worden aan de hand van een investering van 1,5 miljard reais (€392,8 miljoen) nieuwe initiatieven opgezet.
Klik hier om meer te lezen op retail.economictimes.indiatimes.com

VS: Sprouts begint programma voor meer duurzaamheid
Sprouts Farmers Market gaat een programma beginnen voor meer duurzaamheid. De plannen hiervoor hebben betrekking op alle vestigingen in Colorado en Utah, samen met vijf vestigingen in Phoenix. Sprouts Farmers Market wil zich met deze winkels aansluiten bij het Manomet's Grocery Stewardship Certification (GSC)-programma, dat als doel heeft om de milieu-impact van supermarkten, leveringsketens en consumenten significant te verminderen. (progressivegrocer.com)

VS: Mobiel betalen bij Target
De mobiele app van Target is uitgebreid met mobiele betaalmogelijkheden. Consumenten kunnen met de app vier keer zo snel betalen als met andere betaalmiddelen. Ook wordt de betaalapp gecombineerd met online kortingsacties.
Klik hier om meer te lezen op progressivegrocer.com

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018