Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
"Goede coŲrdinatie kan Chinese perenmarkt stabiliseren"

"Onze perensector heeft zich jarenlang ontwikkeld. Daardoor zijn er nu veel bedrijven in Hebei die met peren werken. De export van deze regio vormt een groot aandeel van de totale Chinese perenexport. De grote exportbedrijven hebben gedurende een lange tijd onafhankelijk hun prijzen kunnen bepalen. Dat zorgde er echter voor dat de afzet van het fruit niet goed werd beheerd, wat leidde tot een chaotische exportmarkt. Ook ontstonden hierdoor allerlei misplaatste opvattingen bij buitenlandse importeurs. Dat zijn voor ons belangrijke redenen geweest om ons aan te sluiten bij de Excellent Fruit Alliance," vertelt Shao Chenguang van Shijiazhuang Yuan Chao Import and Export Trade.


Premium verpakking van peren voor export


Premium verpakking van peren voor export


Verwerkingsfaciliteit

"Door het prijsbeleid en de coŲrdinatie met betrekking tot de export van de Excellent Fruit Alliance toe te passen, kunnen we tegenslagen op de markt voorkomen. Omdat de distributie stabiel loopt, blijft de balans tussen vraag en aanbod van peren op de markt ook stabiel. Dit leidt uiteraard ook tot een stabiele exportprijs."

Vrachtwagen met koelcontainer


Verwerkingsfaciliteit


Een teler bestuift zijn perenbomen

"We zijn een breed bedrijf dat is gevestigd in Hebei. We focussen ons op fruitteelt, verwerking, opslag, import en export. Naast ons teeltbedrijf hebben we ook twee pakstations die zijn goedgekeurd door het bureau voor inspectie en quarantaine van Hebei. We hebben zes gestandaardiseerde boomgaarden met een totaal areaal van ongeveer 600 hectare. We hebben een breed assortiment aan fruit, maar we werken het meest met peren voor het hogere marktsegment, zoals Ya-peren, Huangguan-peren en Hwangkeum-peren. Het merendeel van ons fruit wordt naar meer dan 20 landen geŽxporteerd. We leveren aan regio's als de VS, Canada, AustraliŽ en het Verenigd Koninkrijk. We leveren ook kleinere volumes aan Europa."

Shao Chenguang
Shijiazhuang Yuan Chao Import and Export Trade Co., Ltd.
Phone: +86 311 8777 6294

Publicatiedatum: 6-12-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: