Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese perentelers richten alliantie op

"Hebei is in China en zelfs de hele wereld bekend vanwege de teelt van premium peren. De laatste jaren hebben telers van Hebei peren geprobeerd een geïntegreerd managementsysteem te implementeren maar zonder het gewenste resultaat. Dit jaar heeft de Excellent Fruit Alliance voor het eerste haar geïntegreerde management gebruikt voor de distributie van Hebei peren. Als lid van deze alliantie zijn wij erg tevreden over het resultaat," vertelt Ji Yu van Xinji Yu Long Preserved Food.


Perenboomgaard


Xinji Yu Long Preserved Food

"We zijn een agrarische handelsbedrijf dat de teelt van peren combineert met opslag en verkoop. We beschikken over een perenareaal van 510 hectare in Hebei waar we verschillende rassen telen zoals Huangguan, Ya, Wonhwang, Beryl en Xinli 7. We exporteren 70% van onze premium peren onder de merknaam Tianyu naar high-end markten zoals Amerika, Canada en Europa en er gaan ook wat kleine volumes naar landen in Zuidoost-Azië. De overige 30% wordt aan retailers en supermarkten in de grote Chinese steden verkocht."

Evergreen Marine Corp. vrachtwagens
Huangguan peren

"Er zijn niet zo heel veel bedrijven in Hebei die zich bezig houden met de teelt en afzet van Ya peren. Deze bedrijven hebben zich allemaal aangesloten bij de Excellent Fruit Alliance. Sinds de alliantie de export coördineert en de verladingen plant, verloopt de export van Ya peren naar Amerika zeer regelmatig. De volumes verschillen maar weinig van week tot week. Het is daarnaast een groot voordeel dat de Amerikaanse markt geen problemen ondervindt met de leveringen waardoor de afzet op deze markt stabiel blijft."


Nanshui peren


Ya peren

"De afzet van Ya peren is dit jaar vrijwel gelijk aan die van vorig jaar. De exportprijs is met 10% toegenomen. Als lid van de Excellent Fruit Alliance hebben wij veel vertrouwen in de toekomst. We denken dat we dankzij deze samenwerking beter tegemoet kunnen komen aan de eisen van importeurs en consumenten."

Voor meer informatie:
Ji Yu
Xinji Yu Long Preserved Food Co., Ltd.
Phone: +86 186 3090 1390
Publicatiedatum: