Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

VS: 13% omzetgroei voor Costco

Spar bouwt verwerkingsfabriek in Hongarije

VS: Renovaties bij Price Rite
Wakefern Food Corp. gaat zijn discountketen Price Rite reorganiseren en renoveren. Jim Dorey is aangesteld als nieuwe directeur van de keten. De nieuwe stijl van de winkels draait om een moderner en beter uitgelicht interieur met nieuwe borden bij de schappen. In het komende jaar wordt de nieuwe vormgeving bij alle 65 Price Rite-winkels doorgevoerd.
Klik hier om meer te lezen op supermarketnews.com


Spar bouwt verwerkingsfabriek in Hongarije
Spar is in de Hongaarse stad Üllő van plan om nieuwe faciliteiten op te zetten voor de bereiding van voedingsmiddelen. De producten die van de fabriek afkomstig zijn, zijn bestemd voor alle Hongaarse Spar- en Interspar-vestigingen, waaronder ook de winkels van franchisenemers.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com


VS: 13% omzetgroei voor Costco
Costco Wholesale behaalde in november een netto omzet van $11,26 miljard (€9,47 miljard). Vergeleken met november in 2016 is dat een toename aan omzet van 13,2%. De netto omzet van het afgelopen kwartaal kwam neer op $31,13 miljard (€26,19 miljard), wat jaar op jaar een toename is van 13,3%. In dezelfde periode vorig jaar werd een omzet behaald van $27,47 miljard (€23,11 miljard).
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com


VS: Veel online activiteit voor Walmart in China
Walmart heeft nu al een grote online aanwezigheid opgebouwd in China. Walmart heeft onder meer een thuisbezorgdienst opgezet, die binnen een uur bestellingen bij bij Chinese consumenten aflevert. Volgens Bloomberg is dit mogelijk gemaakt dankzij een netwerk aan kleine distributiecentra met koelopslag. Ook gebruikt Walmart kunstmatige intelligentie om de voorraad per locatie zo efficiënt mogelijk te beheren.


VS: Meer omzet dan verwacht bij derde kwartaal Kroger
De omzet en winst van Kroger viel in het derde kwartaal hoger uit dan verwacht. Hierdoor heeft het nieuwe Restock Initiative van Kroger een sterke start gekregen. De totale omzet steeg in de periode tot 4 november met 4,5% tot $27,7 miljard (€23,3 miljard), aldus winsightgrocerybusiness.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018