Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
CPM Retail verandert naam in Soloberry

CPM Retail, onderdeel van de AG Thames Group, heeft haar naam veranderd in Soloberry om beter aan te sluiten bij haar Spaanse modelbedrijf Soloberry SL. De wijziging is per 1 december in gegaan. 


Het bedrijf heeft uitbreidingen in Noord-Afrika, Zuid-Amerika, Oost-Europa en Azië gepland, waardoor de onderneming uit zal kunnen groeien tot één groot internationaal zachtfruitbedrijf onder het Soloberry label. 

Het voorbije jaar heeft het bedrijf steenfruit aan haar portfolio toegevoegd waardoor er een nog sterkere link tussen klanten, telers en veredelings- en investeringsprojecten is ontstaan. In het kader van deze verandering zal de voormalig algemeen directeur van CPM, Begnat Robichaud, directeur van Soloberry worden en zal voormalig Soloberry-directeur Graham Blake geen leidinggevende rol meer vervullen maar de transitie en groei gaan ondersteunen. 

Graham Blake
"Ik ben enthousiast over de veranderingen die het voor ons bedrijf mogelijk maken om als één sterker team toekomstige kansen en uitdagingen aan te gaan."

Begnat Robichaud
"Ons gecombineerde managementteam heeft een onovertroffen kennis van de sector en een groot inzicht in haar unieke kansen en uitdagingen. Van een bedrijf dat uitsluitend op de Britse markt zaken deed, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat overal op de Europese markt actief is en ook bijna dagelijks uitbreidt op de Aziatische markt."


Voor meer informatie:
Rachel Montague-Ebbs 
CPM Retail
Tel: +44 013 2264 3022   

Publicatiedatum: 4-12-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: