Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Waitrose lanceert Kerstkrans met spruiten

Dit jaar heeft Waitrose wel een hele ongebruikelijke manier gevonden om de traditionele spruiten voor het kerstfeest te presenteren, zelfs voor hen die normaal gesproken hun neus ophalen voor deze groente. Dit jaar zullen bij de retailer namelijk voor het eerst spruitenkransen te koop zijn. 
De groente, die onlosmakelijk verbonden is met de kerstmaaltijd, is verwerkt in een krans met sparrentakken uit Schotland. Elke krans is voorzien van een label met daarop de naam van de maker van de betreffende krans.

"We wilden deze Kerst eens iets eigenzinnigs aanbieden op onze afdeling bloemen en planten, "vertelt Samantha Brett, bloemeninkoper bij Waitrose. Er is een joint venture opgericht tussen Waitrose, de vaste spruitenteler van de retailer en een kransenmaker die bloemstukken voor Waitrose vervaardigt. De spruitenkrans is op proef en in beperkte oplage leverbaar bij de filialen van Waitrose Food & Home. Als het product aanslaat, dan zal het rond Kerst 2018 in meerdere filialen verkrijgbaar zijn. 

De spruitenkrans is vanaf begin december te koop en kost rond de 40. 

Voor meer informatie:
Waitrose 
Tel: +44 0207 287 5006 

Publicatiedatum: 4-12-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: