Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe CEO voor Auchan France

VK: Costcutter krijgt producten van Co-op

VK: Costcutter krijgt producten van Co-op
De retailgroep Costcutter heeft een overeenkomst getekend met Co-op. De 2.200 vestigingen van Costcutter, Mace, Simply Fresh, Supershop en Kwik Save krijgen in de komende vijf jaar exclusief hun producten geleverd van Co-op als groothandelaar. Het samenwerkingsverband gaat in de lente van 2018 officieel van start. Eerder werkte Costcutter met Palmer & Harvey als leveranciers, maar dit bedrijf is failliet gegaan. Co-op kijkt nu naar manieren waarop winkels van Costcutter ook op de korte termijn kan worden ondersteund, aldus igd.


Spar Nederland breidt buurtwinkelconcept uit

Bij een pompstation aan een snelweg vlakbij Heemskerk heeft Spar zijn eerste Spar Express-vestiging geopend. Aan het begin van november opende de retailgroep een Spar Express in Tilburg. Tevens opende Spar een tweede Spar City in Breda.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com


Nieuwe CEO voor Auchan France
Auchan France heeft Ali Khosrovi benoemd als nieuwe CEO. Ali Khosrovi was sinds 2014 actief als algemeen directeur bij Immochan France. Hij neemt als nieuwe Auchan-CEO de taak over van Patrick Espasa. Een van de verantwoordelijkheden waar Khosrovi mee te maken krijgt is de lancering van de nieuwe keten Auchan Gourmand. Het bedrijf is van plan om in 2018 drie winkels onder dit nieuwe merk te openen, aldus igd.


Kaufland opent supermarkt in Australië
De Duitse retailer Kaufland heeft voor AU$16,4 miljoen (€10,5 miljoen) een voormalige Bunnings-locatie in Dandenong gekocht. Het is de tweede locatie in twee maanden tijd die zo in handen van Kaufland terecht is gekomen. Kaufland-winkels zijn doorgaans vier tot vijf keer zo groot in vergelijking met Coles- of Woolworths-filialen. De retailer valt onder de Schwarz Group, die de vierde grootste retailgroep ter wereld is. 
Klik hier om meer te lezen op skynews.com.au


VS: Shoprite begint Healthy Holidays-campagne
ShopRite heeft zijn nieuwe promotiecampagne "Healthy Holidays" bekend gemaakt. De campagne is erop gericht om tijdens de feestdagen gezondere alternatieven voor consumenten aan te bieden. De promotiecampagne maakt onder andere gebruik van stands in winkels om producten te proeven en gezonde recepten die online te vinden zijn.
Klik hier om meer te lezen op fooddive.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018