Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Grote plannen met vastgoed voor Aldi

Edeka begint met huismerk voor AGF

Duitsland: Edeka begint met huismerk voor AGF
De Duitse retailer Edeka begint onder de naam "Gut & Günstig" met een eigen voordelig huismerk voor verse groente en fruit. Er zijn twintig verschillende groente- en fruitsoorten voor handen bij onafhankelijke Edeka-winkels, waaronder bananen, appelen, clementines, sinaasappelen en tomaten.

Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

Supermarktomzet met 0,9% gestegen in Finland
In oktober werd in de Finse supermarktsector een omzet behaald van €1,34 miljard. Jaar op jaar is dat een toename van 0,9%. In 20017 tot nu toe is de Finse supermarktomzet gestegen met 1,6%. De omzet steeg in oktober met name bij buurtwinkels (5,4%), grote supermarkten (2,5%) en hypermarkten (1,5%).

Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

VK: Grote plannen met vastgoed voor Aldi
Aldi is van plan om een groot project op te zetten in de omgeving van het dorp Ruabon in Wales. De Duitse retailgroep wil meerdere miljoenen investeren in het opbouwen van een supermarkt, hotel, pompstation, een café en meerdere woonhuizen.

Klik hier om meer te lezen op dailypost.co.uk

Finland: S Group breidt uit in Rusland
De Finse retailer S Group is van plan om uit te breiden in Rusland. De plannen bestonden al langer, maar werden tijdelijk stopgezet wegens de problemen in Oekraïne in 2014. S Group wil met zijn plannen het aantal hypermarkten en supermarkten in Sint Petersburg in de komende vijf jaar verdubbelen, aldus Reuters.

Italië: 69 nieuwe winkels voor Gruppo Selex
De Italiaanse supermarktketen Gruppo Selex is van plan om in 2018 69 nieuwe vestigingen te openen. Hiervoor gaat het bedrijf €330 miljoen investeren. Ook worden er in hetzelfde jaar 59 winkels gerenoveerd. Gruppo Selex gaat 2017 afsluiten met een omzet van €10,78 miljard, wat in vergelijking met 2016 4,1% meer is. Voor 2018 wordt meer omzetgroei verwacht, waarbij als omzet een doel is gesteld van €11,2 miljard.

Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

VS: Albertsons introduceert thuisbezorging bij 1.800 winkels
Albertsons heeft met met Instacart een overeenkomst getekend, waarmee bij meer dan 1.800 Albertsons-vestigingen thuisbezorging mogelijk wordt gemaakt. COnsumenten kunnen uit verschillende locaties kiezen, zodat op de snelst mogelijke manier hun bestellingen worden bezorgd. De thuisbezorgdienst met met medio 2018 volledig zijn geïmplementeerd. 

Klik hier om meer te lezen op progressivegrocer.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018