Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Jumbo Koornneef opent vestiging in Westlandse Kwintsheul

De inwoners van Kwintsheul kunnen medio mei 2018 weer boodschappen doen in hun dorp. In het nieuwe pand aan de Raaphorst opent de vierde vestiging van Jumbo Koornneef haar deuren. Jumbo Koornneef is sinds 2016 gevestigd in Naaldwijk, Wateringen en Oud-Beijerland. 

Jumbo Koornneef en Jumbo Supermarkten hebben deze week overeenstemming bereikt over de exploitatie van de supermarkt in Kwintsheul. Deze overeenstemming maakt een einde aan de lange onzekerheid over de exploitant. Jumbo Koornneef heeft 20 weken nodig om het pand gereed te maken voor opening. In deze periode worden de operationele processen op gang gebracht. Het pand wordt van binnen verder afgewerkt, de assortimentsgroepen worden bepaald, de winkelinventaris en schappen worden geplaatst en het personeel wordt klaargestoomd.  

Toekomst
Jumbo Koornneef heeft ambitieuze plannen voor de toekomst, zo laten zij weten. Met de overstap van Albert Heijn naar Jumbo is een groeistrategie ingezet. Het openen van de vierde vestiging past binnen deze strategie. Het bedrijf heeft de ambitie om binnen vijf jaar twee Jumbo foodmarkten en meerdere Jumbo supermarkten te exploiteren. Het aantal medewerkers groeit hiermee naar 1.250, meldt Jumbo Koornneef in een persbericht.

Bron: Jumbo Koornneef

Publicatiedatum: 30-11-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: