Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Egyptische autoriteiten willen betere controle containers

De Egyptische General Organisation for Export and Import Control (GOEIC) ontving in oktober 19.584 containers in de sectoren voedsel en industrie. Daarvan werden er 354 containers afgekeurd omdat er niet aan de eisen werd voldaan.

Het overgrote deel van de containers had een bestemming in de industrie (12.135), terwijl er 7.449 containers met voedsel werden ingevoerd. Daarvan is het grootste deel geladen met graan, mais, soja, vlees, vis, olie en groentevetten en gevogelte. Onder de geweigerde producten waren cacao, conserven en groenten.

Van de 189 containers met voedsel bestond de lading uit vlees, conserven, cacao, groenten, fruit, planten en andere voedingsmiddelen.

Volgens de Minister van Industrie en Handel past de controle op de im- en export binnen het beleid om slechte producten uit de binnenlandse markt te weren. Er wordt gewerkt aan standaarden om de kwaliteit van de producten te verhogen.

Publicatiedatum: