Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Egyptische autoriteiten willen betere controle containers

De Egyptische General Organisation for Export and Import Control (GOEIC) ontving in oktober 19.584 containers in de sectoren voedsel en industrie. Daarvan werden er 354 containers afgekeurd omdat er niet aan de eisen werd voldaan.

Het overgrote deel van de containers had een bestemming in de industrie (12.135), terwijl er 7.449 containers met voedsel werden ingevoerd. Daarvan is het grootste deel geladen met graan, mais, soja, vlees, vis, olie en groentevetten en gevogelte. Onder de geweigerde producten waren cacao, conserven en groenten.

Van de 189 containers met voedsel bestond de lading uit vlees, conserven, cacao, groenten, fruit, planten en andere voedingsmiddelen.

Volgens de Minister van Industrie en Handel past de controle op de im- en export binnen het beleid om slechte producten uit de binnenlandse markt te weren. Er wordt gewerkt aan standaarden om de kwaliteit van de producten te verhogen.


Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


Ooit wel eens zaken gedaan met Egypte ? Kent U het woord bakshiesh ?
Dit soort Egyptische overheidsinstellingen keurt alles goed , wanneer er betaald wordt en alles af als de financiële details niet kloppen . Dit verhaal lijkt mij van nul en generlei waarde voor de buitenwereld en behelst alleen propaganda van enige ambtenaren , die het vermoedelijk gaan gebruiken om de eigen zak te spekken .
een pensionado, VALKENSWAARD - 2017/11/30 15:24:46.000© AGF.nl 2018