Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Egyptische autoriteiten willen betere controle containers

De Egyptische General Organisation for Export and Import Control (GOEIC) ontving in oktober 19.584 containers in de sectoren voedsel en industrie. Daarvan werden er 354 containers afgekeurd omdat er niet aan de eisen werd voldaan.

Het overgrote deel van de containers had een bestemming in de industrie (12.135), terwijl er 7.449 containers met voedsel werden ingevoerd. Daarvan is het grootste deel geladen met graan, mais, soja, vlees, vis, olie en groentevetten en gevogelte. Onder de geweigerde producten waren cacao, conserven en groenten.

Van de 189 containers met voedsel bestond de lading uit vlees, conserven, cacao, groenten, fruit, planten en andere voedingsmiddelen.

Volgens de Minister van Industrie en Handel past de controle op de im- en export binnen het beleid om slechte producten uit de binnenlandse markt te weren. Er wordt gewerkt aan standaarden om de kwaliteit van de producten te verhogen.


Publicatiedatum: 30-11-2017

  

Reacties:


Ooit wel eens zaken gedaan met Egypte ? Kent U het woord bakshiesh ?
Dit soort Egyptische overheidsinstellingen keurt alles goed , wanneer er betaald wordt en alles af als de financiŽle details niet kloppen . Dit verhaal lijkt mij van nul en generlei waarde voor de buitenwereld en behelst alleen propaganda van enige ambtenaren , die het vermoedelijk gaan gebruiken om de eigen zak te spekken .
een pensionado, VALKENSWAARD - 30-11-2017 15:24:46


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: