Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Meer Moldavische groenten en fruit op Roemeense markt

Vijftien bedrijven uit de Republiek MoldaviŽ, allemaal lid van de Moldova Fruit Association, namen deel aan de derde editie van "Legume-Fructe", het Roemeense forum voor verse groenten en fruit. Het evenement werd georganiseerd door Modern Buyer op 16 en 17 november in Brasov, RoemeniŽ.

Het evenement bood plaats aan 172 deelnemers, waaronder leveranciers, telers, coŲperaties, retailers en groothandelaren. Moldavische bedrijven presenteerden er verse appelen, pruimen en druiven. Volgens de deelnemers zullen de marketingkansen voor Moldavische fruithandelaren verbeteren als er overeenkomsten worden getekend, die correcte leveringen garanderen.

Tijdens het evenement ontmoetten de Moldavische telers vertegenwoordigers van Roemeense winkelketens, zoals Auchan Romenia, Lidl en Kaufland. Tijdens deze ontmoeting werd er gesproken over de diverse aspecten van een eventuele samenwerking, over leveringen, verpakkingsnormen, enzovoort. Ook werden Roemeense handelaren uitgenodigd op soortgelijke evenementen in MoldaviŽ om daar hun leveranciers van groenten en fruit te kunnen ontmoeten.

Bron: interlic.md

Publicatiedatum: 29-11-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: