Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beurstweeling expoSE en expoDirekt : veelzijdig, internationaal en innovatief

Het beursduo expoSE / expoDirekt – dat op 22 en 23 november plaatsvond in het Duitse Karlsruhe, was ook dit jaar weer een groot succes. De 454 standhouders uit maar liefst 14 landen verrasten de ca. 7.000 bezoekers met innovaties op het gebied van machinerie, zaadgoed en jonge planten, verpakkingen en gewasbescherming, maar ook met verkoopmogelijkheden, verzekeringen en directe afzet. 



De stemming was zowel bij de standhouders als de bezoekers op beide dagen opperbest. ''Onze beide beurzen zijn niet langer puur gericht op de asperge- en aardbeienteler, maar gelden als internationaal informatie- en investeringsplatform, waarbij telers, handelaren en andere innovators uit geheel Europa van gedachten wisselen over nieuwe initiatieven en producten'', legt persvoorlichter Simon Schumacher van de organiserend telersbond Verband Süddeutscher Spargel- und Erdbeeranbauer e. V. (VSSE) uit. De meerderheid van de standhouders kwam overigens uit Duitsland, Zwitserland, Nederland, Polen en Italië.