Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Harrie Septer (Fruitmasters Holland): "Naast Kerstuitingen ook bedrijfsnamen mogelijk"

Aanbod wensappelen kleiner dan andere jaren



Tholen - Appelen met Duitse, Engelse, Nederlandse of Scandinavische teksten, of gewoon afbeeldingen van kerstmannen en arrensleeën. Harrie Septer verkoopt ze al ruim 25 jaar voor Fruitmasters. Ook dit jaar zijn er weer wensappelen beschikbaar. "Het aanbod is wel kleiner dan andere jaren, omdat een teler door vorst niet heeft kunnen produceren", vertelt Harrie.



Naast de kerstappelen laat Fruitmasters ook speciaal appelen voor bedrijven produceren met hun bedrijfsnaam erop. Half/eind januari komen er ook nog appelen met 'Happy Valentine' beschikbaar. "De afzet is heel divers. Ze komen terecht bij horecagroothandels, grossiers en via exporteurs en onze eigen exportafdeling ook in IJsland, Zuid-Afrika en Hong Kong. Eigenlijk is het ongelofelijk waar ze allemaal heengaan. Voorheen gingen er veel wensappelen naar de Russische markt, maar dat is na de boycot natuurlijk voorbij", vertelt Harrie.



"Veel partijen zijn er in de afgelopen jaren mee begonnen, maar ook weer mee gestopt. Het is een heel gedoe om het te organiseren en je moet ze natuurlijk ook kwijt kunnen. In januari kun je niks meer met een Kerstman-appel!"



Voor meer informatie:
Harrie Septer
FruitMasters
0345-578816
h.septer@fruitmasters.nl
www.fruitmasters.nl