Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maartje Vullings (FruitMasters) genomineerd als Kwaliteitsmanager Food van het jaar

Maartje Vullings, Manager Business Support bij FruitMasters is genomineerd als Kwaliteitsmanager Food van het jaar. De andere kandidaat is Group QA-manager bij Vion in Boxtel.

"Door mijn interesse in voedsel ben ik voedingsmiddelentechnologie gaan studeren aan de HAS. Niet veel later stond ik voor de keuze in welke sector ik mijn carrière wilde beginnen. Voor mij was het belangrijk dat ik écht van toegevoegde waarde kon zijn. Na informatie van experts raakte ik geïnteresseerd in de AGF-sector, een traditionele, niet erg vooruitstrevende sector die zich kenmerkt door een product dat eigenlijk - nadat het geoogst is - alleen maar achteruit kan gaan in kwaliteit. Een echte ketenuitdaging dus", legt Maartje uit.

Eenvoud en professionaliteit
"Het verschil maken begon met de focus op het creëren van eenvoud en professionaliteit binnen de keten (van teler, coöperatie, retailers tot consument). Daarna heb ik de aandacht verlegd om vooruit te gaan lopen met zaken als onder andere onaangekondigde audits, wat op dat moment in de fruitsector nog geen standaard was. Ik ben erg trots op wat FruitMasters heeft bereikt."

Van vooruitlopen naar voorop lopen
"Na die periode wist ik het zeker. FruitMasters moest van vooruitlopen naar voorop lopen. Om dit te realiseren, ben ik begonnen met duurzaamheid en data-optimalisatie. Een mooi voorbeeld hiervan is de volledige slag van digitalisering en automatisering die FruitMasters nú aan het maken is. Zo kan FruitMasters de rendementen, versheid, veiligheid en traceerbaarheid maximaliseren."

Klik hier om het hele artikel te lezen en te stemmen
Publicatiedatum: