Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Maartje Vullings (FruitMasters) genomineerd als Kwaliteitsmanager Food van het jaar

Maartje Vullings, Manager Business Support bij FruitMasters is genomineerd als Kwaliteitsmanager Food van het jaar. De andere kandidaat is Group QA-manager bij Vion in Boxtel.

"Door mijn interesse in voedsel ben ik voedingsmiddelentechnologie gaan studeren aan de HAS. Niet veel later stond ik voor de keuze in welke sector ik mijn carrière wilde beginnen. Voor mij was het belangrijk dat ik écht van toegevoegde waarde kon zijn. Na informatie van experts raakte ik geïnteresseerd in de AGF-sector, een traditionele, niet erg vooruitstrevende sector die zich kenmerkt door een product dat eigenlijk - nadat het geoogst is - alleen maar achteruit kan gaan in kwaliteit. Een echte ketenuitdaging dus", legt Maartje uit.

Eenvoud en professionaliteit
"Het verschil maken begon met de focus op het creëren van eenvoud en professionaliteit binnen de keten (van teler, coöperatie, retailers tot consument). Daarna heb ik de aandacht verlegd om vooruit te gaan lopen met zaken als onder andere onaangekondigde audits, wat op dat moment in de fruitsector nog geen standaard was. Ik ben erg trots op wat FruitMasters heeft bereikt."

Van vooruitlopen naar voorop lopen
"Na die periode wist ik het zeker. FruitMasters moest van vooruitlopen naar voorop lopen. Om dit te realiseren, ben ik begonnen met duurzaamheid en data-optimalisatie. Een mooi voorbeeld hiervan is de volledige slag van digitalisering en automatisering die FruitMasters nú aan het maken is. Zo kan FruitMasters de rendementen, versheid, veiligheid en traceerbaarheid maximaliseren."

Klik hier om het hele artikel te lezen en te stemmen

Publicatiedatum: 24-11-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: