Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tsjechische Hamé Group neemt diepvriesproducent Agrimex Vestec over

De Tsjechische Hamé Group heeft Agrimex Vestec overgenomen. Het eveneens Tsjechische bedrijf produceert diepvriesgroenten, fruit en fruitmixen. De verkoopprijs is niet bekend gemaakt. Volgens Hamé is Agrimex Vestec de grootse producent in dit segment in Tsjechië.

"Met de aankoop van dit dynamische Tsjechische bedrijf betreden we een compleet nieuwe categorie diepvriesproducten, die een natuurlijke aanvulling zijn op ons portfolio van houdbare groenten," aldus Martin Štrupl, CEO Hamé Group. "We zijn een van de grootste spelers in Tsjechië die een nieuw distributiekanaal openen."

Volgens de huidige eigenaar van Agrimex, Ryszard Nemoudry, zal de fusie hen helpen om in de toekomst verder te ontwikkelen waardoor de producten naar nieuwe markten over de grens kunnen gaan. Vanaf 1 december zal Agrimex Vestec volledig onderdeel worden van Hamé.

bron: ceskenoviny.cz
Publicatiedatum: