Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Domino's Pizza voegt avocado toe aan nieuw menu

Domino's Pizza heeft iets nieuws bedacht... pizza met avocado topping. De pizza-keten zal op 11 december een nieuw assortiment met avocado uitbrengen ondanks voorspellingen dat er deze zomer een tekort zal zijn aan dit populaire fruit.

Volgens Nick Knight, CEO van Domino's AustraliŽ en Nieuw-Zeeland, zijn de nieuwe pizza's speciaal bedoeld om pizza-liefhebbers die smaken te bieden, die ze willen, voor een betaalbare prijs. "Het nieuwe menu staat helemaal in het teken van hoogwaardige ingrediŽnten en de smaken waar de klant van houdt," aldus Knight.

Verwacht wordt dat avocadoprijzen in februari tot wel 4 Australische dollar (2,57 euro) zullen stijgen. Volgens Knight zullen de nieuwe pizza's betaalbaarder zijn dan een typische smashed-avo-schotel, die in sommige gelegenheden tot wel 22 dollar (14 euro) kan kosten.
"Voor minder dan de prijs die je in de meeste Australische cafťs zou betalen voor smashed-avo op toast, biedt Domino's traditionele en premium pizza's die je kunt delen met je vrienden."

Klanten kunnen een pizza met avocado bestellen voor slechts 12,95 dollar (8,33 euro) of het populaire fruit toevoegen aan een pizza naar keuze voor 2 dollar extra (1,29 euro).
"Je zou niet moeten hoeven kiezen tussen lekkere ingrediŽnten van goede kwaliteit en je portemonnee," aldus Knight.

In een interview met 60 Minutes eerder dit jaar zei vastgoedmagnaat Tim Gurner dat jongeren tegenwoordig hun geld aan de verkeerde dingen uitgeven. Hij noemde met name smashed avo en koffie van 4 dollar als een goed voorbeeld van dit gedrag. "Toen ik mijn eerste huis kocht, kocht ik geen smashed avo voor 19 dollar en vier koppen koffie voor 4 dollar per stuk."

Naast avocado's biedt Domino's ook ingrediŽnten aan zoals geroosterde paprika's in het nieuwe Free Your Flavour-menu. Het assortiment omvat traditionele en premium pizza's met toppings van hoge kwaliteit.

Bron: news.com.au

Publicatiedatum: 27-11-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: