Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
IsraŽlische sinaasappelen populair op Chinese markt

"De laatste jaren hebben we uitsluitend IsraŽlische sinaasappelen verkocht die we inkopen bij onze Chinese partners. Dit jaar zullen we voor het eerst zelf rechtstreeks grapefruit en mandarijnen uit IsraŽl importeren. We hebben ontdekt dat IsraŽlisch citrus heerlijk smaakt maar dat Chinese consumenten de groene schil niet zo aantrekkelijk vinden. Toch is het product dankzij zijn zoete, aangename smaak erg populair op de Chinese markt," vertelt een medewerker van Zhengzhou Chen's Sun Fruit and Vegetable Trade. 


IsraŽlische sinaasappelen

Sinaasappelen
"IsraŽl heeft een Mediterraan klimaat waardoor het land in staat is zelfs in de winter fruit te telen. Dit is zeer gunstig voor de export. Toch is het vanwege een aantal redenen nog altijd vrij moeilijk om sinaasappelen van IsraŽl naar China te exporteren. Ten eerste is het land klein waardoor het areaal beperkt is. Ten tweede zijn de eisen die Chinese quarantaineprotocollen aan IsraŽlische sinaasappelen stellen zeer hoog. Daarnaast duurt het over zee 30 tot 35 dagen om de sinaasappelen van IsraŽl naar China te krijgen omdat ze in een andere haven overgeladen moeten worden. Al deze factoren dragen bij aan hogere kosten voor Chinese importeurs."


Het team van Chen's Sun in een verwerkingsfaciliteit in IsraŽl

"Zhengzhou Chen's Sun Fruit and Vegetable Trade heeft al ruim twintig jaar ervaring met de im- en export. We hebben langdurige relaties opgebouwd met leveranciers en verkopers in de hele wereld. Onze importsinaasappelen worden met name verkocht via traditionele verkoopkanalen aan retailers en grote supermarkten in Guangzhou, Shanghai en Zhengzhou. Daarnaast werken we ook samen met e-commerce bedrijven, die het benodigde fruit en verpakkingsmateriaal leveren."


Het team van Chen's Sun op bezoek in een plantage in IsraŽl

Zhengzhou Chen's Sun Fruit and Vegetable Trade Co., Ltd.

Website: www.chenssun.com

General Manager
Chen Na: 15515697777
 
Purchasing Department
Li Hongguo: 18860373318
lihongguo@chenssun.com
Song Yiling: 13014506785
songyiling@chenssun.com

Publicatiedatum: 23-11-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*