Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

kleine Pink Lady fruit

Minions kinderappelen

Pinkids heeft een nieuwe verpakking op de markt gebracht ter ere van de nieuwe film Despicable me 3. De kleine appelen zullen van november tot januari in een themaverpakking verkrijgbaar zijn met keuze uit schalen van 4, 6 of 8 stuks of een draagtasverpakking. Alle appelen zijn voorzien van een minions-sticker. 
"Dankzij deze samenwerking kunnen we van dit evenement gebruikmaken om onze nieuwe oogst appelen onder de aandacht van de jongste consumenten te brengen, die vaak vergeten worden," laat een vertegenwoordiger van Pink Lady weten. 

PinKids zijn het geesteskind van Pink Lady. Deze wat kleinere appelen zijn zeer geschikt voor kinderen die moeite hebben om een standaard formaat appel helemaal op te eten. Op deze manier hoeven er niet onnodig half opgegeten appelen weggegooid te worden. 

Gezien de goede resultaten van het afgelopen seizoen: 100% groei van 2.750 ton en een verdubbeling van het aantal partnerwinkels is Pinkids van plan zijn groei voort te zetten. Het merk hoopt met zijn 5.000 ton kleine appelen de teruglopende AGF-afdelingen in Europese supers een nieuwe impuls te geven. 

Voor meer informatie:
Julia Savin
Pink Lady
Tel: +33 0490 336502
Mob: +33 0762 097624

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018