Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
HAK introduceert bonensoep in zak

HAK introduceert na de succesvolle bonen in stazak en bonenburgers nu ook vier varianten rijk gevulde bonensoep. De Mexicaanse bonensoep, bruine bonensoep, pompoensoep met rode linzen en kikkererwten en tomatensoep met witte bonen zijn vanaf oktober 2017 verkrijgbaar bij diverse supermarkten. Door een nog grotere variatie aan bonen in het winkelschap te bieden, maakt HAK het voor consumenten makkelijker om de dagelijkse maaltijd aan te vullen met bonen.  
 


Nicole Freid, directeur marketing en innovatie bij HAK: "Bonen groeien nog altijd in populariteit, onder andere vanwege de hoge voedingswaarde: ze zijn rijk aan vitaminen, mineralen en plantaardige eiwitten. Daarmee passen ze ook perfect in een meer plantaardige manier van eten met minder vlees. Wij willen consumenten het zo makkelijk mogelijk maken om op een lekkere manier vaker bonen toe te voegen aan hun weekmenu, en met onze nieuwe innovaties zijn de mogelijkheden nog nooit zo groot geweest." 

De nieuwe bonensoepen passen binnen de huidige foodtrends: "Ze zijn niet alleen rijk van smaak, ze zitten ook boordevol voedzame peulvruchten en groenten, zijn geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten en bevatten geen conserveringsmiddelen of smaakversterkers. Daarnaast hebben ze een laag zoutgehalte en zijn er geen suikers toegevoegd. Bovendien zijn ze makkelijk in gebruik: consumenten hoeven de inhoud alleen nog even op te warmen. De soepen zijn daarmee een ideale lekkere, gezonde en snelle maaltijd." De nieuwste bonenproducten van HAK zijn te vinden in het soepschap van de supermarkt, bevatten 570 ml soep en hebben een consumentenadviesprijs van €2,29.  Publicatiedatum: 17-11-2017

  

Reacties:


2 zakken bruine bonensoep gekocht van Hak.
Wat een vieze soep, uit blik smaakt zoveel beter.
Ik heb gebrobeeed met een bosuitje en beetje chilipeper om het op te peppen maar het blijft niet om naar huis te schrijven.
Bonen niet gaar flauwe smaak ondanks wat ik toevoeg, terwijl dat niet zou hoeven.
Ik heb de 2e zak in m’n voortuin gezet op een plankje voor de liefhebber.
Hij staat er nog steed.
Ik denk dat dat genoeg zeg.
Voor mij als soep liefhebber, geen soep uit zak meer
M van eck, Waddinxveen (email) - 18-2-2018 13:25:04


Waarom zijn de bonen niet gaar in de soepen van Hak

Echt niet lekker van die harde bonen, jammer.

mvg J v Dijk
J v Dijk, Ede (email) - 28-1-2018 19:04:57


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: