Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe online-supermarkt getnow.de in München en Berlijn van start gegaan

In München en Berlijn is de nieuwe online-supermarkt getnow.de van start gegaan. Klanten kunnen hun complete weekinkopen online bestellen. Alle producten worden indien gewenst binnen slechts negentig minuten direct aan de huisdeur afgeleverd. Bij een minimale bestelwaarde van 60 euro zijn er geen leveringskosten.

Het aanbod van getnow.de omvat alle dagelijkse producten voor thuis of op kantoor - van knapperige verse groenten en fruit tot aan dranken, koffie en snoep, maar ook biologische producten, verse vis en vers vlees. Daarnaast horen ook drogisterijartikelen, kantoorartikelen, dierbenodigdheden en schoonmaakmiddelen tot het assortiment. De online-supermarkt getnow.de haalt al haar producten direct uit de Metro Cash & Carry-groothandel in München en Berlijn. Dat garandeert kwaliteit, versheid en voordelige prijzen.


Snel, vers, voordelig. Nieuwe online-supermarkt getnow.de, Foto: obs/getnow.de

Keuze uit meer dan 60.000 artikelen
Momenteel zijn er bij getnow.de meer dan 8.000 Metro-artikelen direct te bestellen. Het is naar wens echter ook mogelijk om uit bijna het complete productassortiment van Metro met meer dan 60.000 artikelen te kiezen. Bijzonder is bijvoorbeeld het aanbod aan vis en zeevruchten. Hier kunnen klanten momenteel kiezen uit meer dan 100 soorten. Getnow.de en Metro ondersteunen bovendien onder andere MSC-certificeringen voor duurzame visserij. Wat betreft groenten en fruit zetten de zakenpartners in op lokale producten, maar ook exotische soorten zijn altijd leverbaar. Voor fijnproevers wordt het grote aanbod aan delicatessen permanent uitgebreid.

Tot een bestelwaarde van 60 euro bedragen de leveringskosten 4,99 euro, daarboven is de levering gratis. Daarnaast zijn er afhankelijk van het seizoen steeds talrijke speciale aanbiedingen. De snelle en vriendelijke service van getnow.de werd reeds onafhankelijk getest en behaalde daarbij de eerste plaats als beste online-leveringsservice in Berlijn.

Snel, sneller, getnow.de
getnow.de biedt drie leveringsopties: bij de directe levering wordt de bestelling van klanten uit de stadsgebieden Berlijn en München binnen negentig minuten of op het gewenste tijdstip direct aan de deur of op kantoor geleverd. Deze mogelijkheid biedt getnow.de van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18:00 uur, en in Berlijn daarnaast ook op zaterdag. In München zal deze mogelijkheid binnenkort ook volgen op zaterdag. Een andere optie: de klant kan kiezen uit een leveringstijdvak van 1 uur: hij bestelt bijvoorbeeld 's morgens en ontvangt de producten precies op tijd voor het middageten tussen 12 en 13 uur. De derde optie: 's avonds tussen 18 en 21 uur kunnen de klanten voor hun levering kiezen uit een tijdvak van 2 uur. Bestellen kan bij getnow.de 24 uur per dag, men levert van maandag tot en met zaterdag.

Voor verdere informatie:
www.getnow.de
service@getnow.de
Tel: 089 856 335 70
Publicatiedatum: