Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Delicatessenzaak Düsseldorf onderscheidt zich door dagelijkse versheid

“Een vergelijking met een discounter is geen echte vergelijking”

"We verkopen alleen wat we zelf eten" is al 39 jaar lang het motto van de Turan delicatessenzaak in Düsseldorf. Om zorg te dragen voor deze kwaliteit, gaat de derde generatie van dit familiebedrijf, bedrijfsleider Erhan Turan, elke avond persoonlijk naar de lokale groothandelsmarkt om producten in te kopen met de nadruk op groenten en fruit. Om dagelijks vers te kunnen leveren, handelt hij volgens het principe: "Wie het eerst komt, het eerst maalt."


Een blik op het gevarieerde assortiment van delicatessenwinkel Turan

Dagelijkse verse producten
Dagelijkse verse producten en hoge kwaliteit hebben echter ook bijbehorende prijzen. De delicatessenzaak in het hart van de wijk Derendorf is duur, zeggen ze. Turan: "Degenen die er meer vanaf weten, weten dat wij veruit de beste producten hebben. Natuurlijk zijn we een beetje duurder dan grotere supermarkten. Een vergelijking met een discounter is dan ook geen echte vergelijking, omdat wij dagelijks inkopen. Daarom zijn onze dagprijzen ook anders. Dat hoort er gewoon bij als je dagelijks versproducten wilt verkopen."
"Daarom hebben we ook specifieke leveranciers: waar we winkelen, worden we sowieso als goede klanten beschouwd." Naast de binnenlandse goederen heeft Turan ook een wereldwijd assortiment beschikbaar met producten uit bijvoorbeeld Chili, Israël, Zuid-Afrika en Marokko. "De mensen die bij ons winkelen, moeten weer blij vertrekken."


De prachtige schappen van de delicatessenzaak

Om de kwaliteit van zijn producten te waarborgen, koopt Turan zijn goederen hetzij bij specifieke groothandelaren, hetzij rechtstreeks bij regionale telers. Hierdoor weet hij precies waar zijn producten vandaan komen, iets waar zijn klanten veel waarde aan hechten. "90 procent van mijn klanten zijn consumenten, met name hobbykoks. De overige 10 procent zijn restaurants en cafés in de regio." Turan hoeft deze doelgroep niet te benaderen via reclamecampagnes: de kwaliteit van zijn goederen wordt voornamelijk doorgegeven via mond-tot-mondreclame.


Turan delicatessen biedt producten van over de hele wereld


Frambozen, blauwe bessen en bramen, allemaal mooi gepresenteerd

Jubileum
Volgend jaar bestaat het familiebedrijf al 40 jaar. De grootste verandering kwam 13 jaar geleden toen Turan Senior besloot om het pand in de Kölnerstraße voor de Stockkampstraße te verruilen. "Mijn vader zei altijd: we hebben een winkel en we zullen het goed doen. Ik wil heel graag ons team bedanken dat ons vergezelde op deze reis, en zonder wiens hulp we niet zo ver zouden zijn gekomen. En ik bedank al onze klanten die de kwaliteit die we brengen weten te waarderen."


De voorzijde van de het delicatessenzaak te Düsseldorf

Voor meer informatie:
Feinkost Turan 
Stockkampstraße 56
40477 Düsseldorf
Telefoon: +49 211 51 444 31 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018