Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Lidl breidt zijn aanbod uit op vraag van 1.500 consumenten

Nieuw bij Lidl: veganproducten en meer vegetarische artikelen

Vanaf 6 november voegt supermarktketen Lidl 10 vegan smeersalades aan zijn assortiment toe. Onder het merk "My Best Veggie" brengt Lidl ook 7 nieuwe producten, zoals salami en worst. "We reageren op de vraag van 1.500 consumenten", luidt het bij Lidl.

Een groeiende vraag bij consumenten
"In augustus hebben we een vegetarische week georganiseerd met enkele bijkomende vegetarische artikelen naast de promoties. Na deze actie hebben 1.500 consumenten ons via sociale netwerken en onze klantenservice gevraagd om ons aanbod van vegetarische producten uit te breiden en om veganproducten te introduceren", aldus Julien Wathieu, woordvoerder van Lidl België.

Een gloednieuw assortiment veganproducten en 7 extra vegetarische artikelen
Lidl voorziet voor het eerst veganproducten in zijn vast assortiment. In totaal zullen er 10 verschillende veganistische smeersalades (o.a. courgette en curry, aubergine, tofu) verkrijgbaar zijn in de winkel. Het aanbod van vegetarische producten wordt uitgebreid met 7 nieuwigheden, zoals salami, frikandel of worst, en omvat nu 15 artikelen in totaal. De discounter brengt een kwaliteitsvolle selectie die symbool staat voor de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Consumenten kunnen inspiratie opdoen met een veertigtal vegetarische recepten op de website www.dekeukenvanlidl.be.Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018