Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Aldi Süd komt met nieuw logo

Klanten van Aldi Süd zullen binnenkort door een nieuw logo begroet worden: het bekende merklogo is herzien en wordt sinds 1 november 2017 beetje bij beetje in alle 1880 Aldi Süd filialen in Duitsland zichtbaar.

Het nieuw vormgegeven logo is reeds te zien in alle filialen die sinds oktober nieuw geopend of heropend werden, bijvoorbeeld in het 'Rhein-Ruhr-Zentrum' in Müllheim. Het Aldi Süd strooibiljet, waarin de actieartikelen van november gepresenteerd worden, is al met het nieuwe logo verschenen, net zoals de kerstuitgave van het klantenmagazine Aldi.


Foto: obs/Aldi Süd Dienstleistungs-GmbH

Het zal echter nog enige tijd duren totdat alle 1880 Aldi Süd filialen, de 30 regionale maatschappijen met hun logistiekcentra en de kantoren in Mülheim an der Ruhr compleet van het nieuwe logo zijn voorzien. "We zullen alles succesvol aanpassen, van de bordjes op de parkeerplaatsen en de winkelwagentjes tot aan ons briefpapier en onze visitekaartjes", aldus Kirsten Geß, Director Communication bij Aldi Süd. Dit zal vermoedelijk minstens tot eind 2018 duren.


Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018