Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Exotisch genot uit Duitsland zelf

Iglo brengt diepvrieskoriander op de markt

Voor alle liefhebbers van de Aziatische keuken: nu komt eindelijk het exotische aroma van koriander uit de vriezer. Met de praktische Iglo kruidencup is dit Aziatische kruid altijd bij de hand en gemakkelijk te doseren zonder verlepte blaadjes of een trip naar de supermarkt. Soepen of curry's voorzien van de typische smaak van Zuidoost-Azië was nog nooit zo eenvoudig. En het mooiste is dat de diepvrieskoriander altijd vers smaakt.

Aziatische trend voor thuis
Of het nu gaat om summer rolls, noedels of een wokgerecht, koriander geeft Aziatische recepten met z'n licht citroenachtige, pittige smaak net dat beetje meer. Met één duik in de vriezer zijn vlees-, vis- of vegetarische gerechten snel en eenvoudig te verfijnen. Om te zorgen dat het aroma van de koriander zich optimaal kan ontwikkelen, moeten de kruiden pas aan het einde van de kooktijd worden toegevoegd. Zo kunt u familie en vrienden verrassen met een culinaire groet uit het Verre Oosten.

Ideale omstandigheden voor de exotische plant
De voedselrijke bodem en het milde klimaat van het Westfaalse Münsterland zijn bij uitstek geschikt voor de kruidenteelt. Ook de Aziatische planten voelen zich hier thuis. Regionale telers en landbouwconsultants werken hand in hand, zodat ook onze kinderen en kleinkinderen beschikken over meer dan genoeg percelen en zowel groenten als kruiden kunnen oogsten.



Gemakkelijk en altijd bij de hand: de Iglo kruidentuin
Klassiekers zoals basilicum, peterselie, dille en bieslook, praktische combinaties zoals Italiaanse kruiden, tuinkruiden, acht kruiden of soepgroenten, de ui- en knoflookcombinatie en nu ook koriander: één ding hebben ze allemaal gemeen. Ze worden vers geoogst, ingevroren met het snelle shockvries-procedé en blijven daardoor rijk aan smaak en voedingswaarde.

Voor meer informatie:
Iglo Kruidenassortiment
Publicatiedatum: