Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sjaak van der Meij viert 25 jarig jubileum bij The Greenery

Sjaak van der Meij (47) is senior inkoper/verkoper en werkt aanstaande zondag, 5 november, 25 jaar bij The Greenery. Op 22 jarige leeftijd is hij bij The Greenery binnen gekomen, waar hij direct na zijn opleiding aan de slag ging als inkoper bij Hagé International. Nu, 25 jaar later, vervult hij deze functie als senior nog steeds met verve.
 
Als gevraagd wordt wat Sjaak typeert, beantwoorden manager Frans Timmers en collega Wilco Vissers deze vraag beiden hetzelfde: "Naast een fijne collega is Sjaak een harde werker, geeft volledige inzet en is altijd bereikbaar". Naast zijn enthousiasme voor het werk schijnt hij nogal wat pennen te verslijten, hij houdt er namelijk ervan om op zijn pennen te kauwen. De afgelopen 25 jaar is Sjaak een vertrouwd persoon geworden in de handel in knoflook, gember, mango en alles wat verder uit China komt.
 
Wij feliciteren Sjaak met zijn jubileum!
 
Wil je Sjaak feleciteren met zijn jubileum? Dat kan via S.vanderMeij@thegreenery.com of +31 180 657 911
Publicatiedatum: