Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer Egyptische sinaasappelen door uitbreiding areaal

Het volume aan Egyptische sinaasappelen voor de export neemt jaar op jaar toe. De belangrijkste reden hiervoor is de uitbreiding van het areaal voor de sinaasappelteelt en zodoende ook de oogsttoename. Dit is echter niet de enige reden. Het Egyptische Ministerie van Landbouw heeft een programma opgezet met betrekking tot het bestrijden van ongedierte. Ook kunnen telers door middel van dit programma hun productie aan bepaalde kwaliteitseisen laten voldoen, waardoor ze in staat zullen zijn om hun fruit naar praktisch elk land in de wereld te kunnen exporteren.



Er zijn veel markten waarop vraag is naar Egyptische sinaasappelen. Dit zijn onder andere China, Bangladesh, Sri Lanka, Italië, Nederland, Rusland, Roemenië, Spanje, Oekraïne, Griekenland, De Verenigde Arabische Emiraten, Tunesië, Bahrein, Oman, Libië en Frankrijk. 

"Het is voor ons niet moeilijk om al deze landen te bereiken. We hebben daarvoor de beschikking over opslagplaatsen en pakstations voor citrus, zegt Ahmed Osama Ahmed, Commercial Manager van ANB Economical Group Company Export and Agriculture Production. "Op dit moment exporteren we alleen niet naar landen die zo verafgelegen zijn, dat we tijdens het transport niets tegen kwaliteitsverlies van het fruit kunnen doen."

"Ik ben blij met de prijzen van dit jaar. Die zijn ongeveer gelijk aan de prijzen van het vorige seizoen. Gezien het feit dat ik kans zag om een aantal nieuwe contacten op te doen in het afgelopen jaar, kijk ik erg uit naar het aankomende seizoen," zegt Ahmed Osama Ahmed tot slot.


Voor meer informatie: 
Dr. Ahmed Nabih (Director) / Ahmed Osama Ahmed (commercial manager)
ANB Economical Group Company Export And Agriculture Production 
Tel.: +20 1228053565
Publicatiedatum: