Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roy Meenderink nieuwe Commercieel Directeur RBK Automatisering

Sinds deze maand is de directie van RBK Group versterkt met een nieuw directielid: Roy Meenderink. Als Commercieel Directeur wordt Roy eindverantwoordelijk voor de commerciƫle activiteiten bij de automatiseringstak van de RBK Group. Roy is voor velen een bekende in de foodindustrie, met meer dan 30 jaar ervaring bij diverse vlees producerende bedrijven waarvan hij de laatste 17 jaar zich heeft geconcentreerd op het inzetten van automatiseringsoplossingen in de food industrie.

Peter Harmens, Algemeen Directeur RBK Group :"Wij zijn ervan overtuigd dat Roy de kwaliteiten heeft om onze groeiambities binnen Automatisering verder vorm te geven. Momenteel passen wij onze unieke oplossingen voornamelijk bij de grotere bedrijven toe. Deze oplossingen zijn inmiddels uitermate geschikt voor middelgrote en kleinere bedrijven. Met de komst van Roy willen wij onze positie in dit segment versterken."

Publicatiedatum: