Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Sloten worden opgebroken tijdens rijden

TLN: "Pas op voor rijdende berovingen"

​TLN waarschuwt voor rijdende berovingen, waarbij de sloten van geladen vrachtauto's al rijdende worden opengebroken, zo laat de organisatie weten.
​​Vorige week heeft een rijdende beroving plaatsgevonden en is er een aanhouding verricht. De vrachtauto was in het Nederlandse Waalwijk geladen en de beroving vond plaats op de A15 bij Lienden. Medeweggebruikers hebben veelal niets in de gaten. Achteropkomend verkeer wordt tegengehouden door mededaders in voertuigen die zorgen voor stagnatie, meldt TLN. 

Wee​s alert
Instrueer chauffeurs om alert te zijn op personenauto's die voor de vrachtauto gaan rijden, zodat de vrachtauto gedwongen wordt om snelheid te verminderen. TLN adviseert om het kenteken te noteren van de betreffende personenauto. Volgens de organisatie is het van belang om te zorgen dat de vrachtauto blijft rijden, zo nodig van rijstrook te wisselen en direct 112 te bellen. 

Doe alti​​jd aangifte
De Landelijke Eenheid (Nationale Politie) heeft de zaak in onderzoek. TLN adviseert om altijd aangifte te doen. Daarnaast verzoekt de belangenorganisatie om de aangifte ook door te sturen naar hminderman@tln.nl​ in verband met het bundelen van de incidenten.​

Bron: TLN

Publicatiedatum: 9-11-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: