Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Combinatie Kwik Link Binder en semiautomatische Kwik Lok machine

De 'Kwik Link Binder' in combinatie met het 'Kwik Lok Teslin label' – zorgt voor de juiste binding met een optimale uitstraling van de producten. De Kwik link binder is een compacte machine die in staat is om producten snel te binden. Producten als bijvoorbeeld asperges, prei en rabarber maar ook kruiden, bospeen, radijs, bosuitjes en bloemsoorten kunnen met gemak semihandmatig worden gebundeld. Het voordeel is het gebruik van gekalibreerd elastiek, geleverd in de gewenste dikte. Deze zorgt voor de juiste rekbaarheid, zodat het product niet beschadigt.


Kwik Link Binding machine inclusief semiautomatische Kwik Lok machine

Dankzij de unieke combinatie van de Kwik Link Binder en de semiautomatische Kwik Lok machine is het mogelijk om een label gelijk aan het gebonden product te bevestigen. De combinatie is zelfs geschikt voor het labelen van bijzondere vruchten zoals de ananas, die op die manier herkenbaar in het schap is terug te vinden.
Met gebruik van Kwik Loks voorzien van een Teslin-label krijgt het product een geheel eigentijdse uitstraling. De Kwik Lok labels zijn verkrijgbaar in 2 series (L- of U-serie) en kunnen tot 9 kleuren worden bedrukt.

Een bijpassende printer zorgt er gelijktijdig voor dat een datum of lotnummer op het label is geprint. De toevoeging van het label wordt op deze manier optimaal benut.
De Kwik Link Binder is gemakkelijk verplaatsbaar door middel van wielen en uitgerust met remmen wat de positionering bij een productlijn vrij eenvoudig maakt.


Productvoorbeelden

De combinatie Kwik Link Binder en Kwik Lok Teslin label speelt in op de behoefte van winkelketens en producenten om milieuvriendelijker te verpakken. De vraag van de consument voor milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen wordt op deze manier beantwoord. Door een alternatief te bieden voor plastic verpakkingsfolies wordt meegewerkt aan een schoner milieu.


Voor meer informatie:
Sarco Packaging
Tel: 0418-562553
www.sarcopackaging.com/nl/kwik-link-binder.html 

Publicatiedatum: 31-10-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: