Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NFO: Jumbo heeft gematigde actieprijs appelen en peren

Jumbo heeft de winkelprijs voor losse Nederlandse appels en peren vastgezet op 1,39 euro per kilo. Deze prijs geldt van 4 oktober tot 7 november. Dat is niet zo scherp als de aanbieding van Albert Heijn van 0,99 euro voor een kilo Elstar of Conference, meldt de NFO. Volgens de organisatie past dat in het beleid van Jumbo om niet dan het ene en dan het andere product scherp aan te bieden, maar een groot aantal producten structureel in prijs te verlagen.

Kwaliteit
Vergeleken met de uitgangsprijzen van andere supermarkten is 1,39 euro niet duur. Het is afwachten hoe zich dat in de loop van de komende maand ontwikkelt. Tot nu toe zijn aanbiedingen in te vullen met de beschikbare appels en peren van de laatste plukken. Maar gesorteerd product van betere kwaliteiten brengt nu soms al meer op dan menige actieprijs in de winkel, laat de organisatie weten.

Bron: NFO
Publicatiedatum: