Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuw mandarijnenmerk Seti bij Gebrs Van Aarle

"Exclusiviteit voor onze klanten' was onze drijfveer voor het binnenhalen van het Spaanse mandarijnenmerk Seti", vertelt Teun van Roosmalen, inkoper bij Gebrs Van Aarle. De eerste mandarijnen van het eigen merk zijn vanochtend door hem overhandigd aan Ton Kanters van Ton Kanters Gezond Genieten in Schijndel." Ton: "Ik vind het goed dat Gebrs van Aarle dit doet, een goede mandarijn is voor een groentespecialist erg belangrijk."Exclusief en onderscheidend
Teun: "Ik vond dat ons citrus-aanbod niet meer voldeed aan de eisen waar wij als AGF-Groothandel voor staan. Met Seti als nieuw merk mandarijnen is de eerste stap in de goede richting gezet." De mandarijnen zijn vanaf vandaag exclusief voor speciaalzaken, boerderijwinkels en ambulante handel verkrijgbaar bij Gebrs van Aarle. "Het betreft een exclusief eigen merk van Gebrs van Aarle dat niet elders verkrijgbaar is." benadrukt Teun. "Iets wat bij onze klanten op z'n Brabants 'Ja Seti?' als reactie uitlokt."

Winacties

Om de detaillist op weg te helpen heeft Gebrs van Aarle binnenkort een leuke detaillisten-winactie waarbij speciaalzaken, boerderijwinkels en ambulante klanten kans kunnen maken op 10 weken lang gratis Seti mandarijnen. Ook voor de consument wordt over enkele weken een leuke Facebook-winactie ingezet.

Voor meer informatie:
Gebrs van Aarle
073 5441919
verkoop@aarlegebrs.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018