Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Zodiac Hawk

Nieuwe printer controleert zichzelf

Automator komt met een nieuwe printer op de markt, die de eigen prints controleert: De Zodiac Hawk. Deze nieuwe printer is het vervolg op de al bestaande printer Zodiac HS Thermal. Door de eigenschappen van de Zodiac HS te combineren met de nieuwe controlefunctie en een aantal slimme verbeteringen maakt dat deze printer uniek is in zijn klasse.

Printcontrolefunctie
Door de ingenieuze iAssure™-technologie is deze printer een klasse apart. Nog niet eerder had een TTO-printer een eigen controlefunctie aan boord. Het geïntegreerde printcontrolesysteem bekijkt het printlint na de print en checkt of er een juiste inktoverdracht heeft plaatsgevonden. Detecteert de technologie een afname in kwaliteit van de code, dan geeft het een melding. Remco Krosenbrink, Sales Engineer bij Automator, benadrukt het belang van een goede codering: "Vanuit de consument en wet- en regelgeving neemt de druk om een product van een goed leesbare codering te voorzien steeds meer toe. Een goede codering vermindert het risico op klachten van klanten en boetes met de daarbij mogelijke kosten en merk- en imagoschade."



Printen zonder perslucht
Deze nieuwe printer beschikt over een elektrisch aangedreven printkop en functioneert daardoor zonder perslucht. Het wegvallen van perslucht maakt de installatie gemakkelijker en vermindert het energieverbruik. 

Sneller en tijdwinst
De nieuwe Zodiac Hawk thermal transfer printer kan meer producten per tijdseenheid coderen. Door de elektrische aandrijving van de printkop is de snelheid van coderen aanzienlijk toegenomen. In verhouding met de eerdere Zodiac modellen codeert deze machine zo'n 20-25 % sneller. Bij het ontwerp van de Zodiac Hawk is kritisch gekeken naar het gebruiksgemak en het minimaliseren van storingen en stilstanden. Het vervangen van onderdelen is eenvoudiger geworden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van de printkop. Hierdoor is onderhoud aan de printer een stuk makkelijker geworden.

Voor meer informatie:
Automator BV
Tel: +31(0)10 415 64 00
Publicatiedatum: