Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roze bananen ondersteunen kankeronderzoek

Deze maand worden 100 miljoen Chiquita bananen in Noord-Amerika uitgedost met roze. Daarmee wil de multinational haar steun aan borstkankeronderzoek uiten.

In gemeenschappen door het hele land investeert Chiquita in donaties voor onderzoek naar kanker en onderwijs en informatie voor mensen om de risico's te verkleinen.

"Het American Cancer Society levert informatie en ondersteuning aan iedereen die getroffen wordt door borstkanker en financiert onderzoek naar een beter begrip en preventie van de ziekte," aldus Carolina Villarreal, Director Consumer Marketing, U.S. & Canada. Chiquita Noord-Amerika neemt deel aan de landelijke actie Making Strides Against Breast Cancer. Making Strides is het grootste netwerk in het land om bewustzijn te vergroten en samen met overlevers van de ziekte het leven te vieren. Daarnaast wordt geld ingezameld om de ziekte uit te bannen.

Meer informatie:
Chiquita

Publicatiedatum: