Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Holland-receptie PMA

Tholen - Op uitnodiging van de landbouwraad in de VS (Ton Akkerman) en Mexico (Jean Rummenie) en de Nederlandse consul-generaal in Miami Gera Sneller werd er tijdens de PMA in New Orleans traditiegetrouw weer een gezellig receptie georganiseerd voor de Hollandse afvaardiging. De locatie was in het gezellige Gordon Biersch Brewery Restaurant en dat viel in de smaak, want Ger van Burik kon heel wat Nederlanders noteren op zijn presentielijstje.



Klik hier voor de fotoreportage

Ton Akkerman roemde de kracht van de Nederlandse handelsgeest als tweede agro-exporteur achter de Verenigde Staten. Verder noemde hij de trends als biologische voeding en farmers markets die in de VS steeds meer in opkomst zijn. Ook wees hij op het belang van groenten en fruit in de strijd tegen obesitas. Het weerhield de aanwezigen op de receptie er niet van om zich lekker tegoed te doen aan de borrel en het buffet.

Tijdens de beurs maakten we een fotoreportage van de standhouders.

Klik hier voor de fotoreportage van Nederlanders en Belgen


Klik hier voor de internationale fotoreportage